Ons Team

Christophe Hardy

General Manager - France, Belgium and Netherlands

Profiel

Christophe, van Belgische nationaliteit, heeft een Masters in Business van de Solvay Brussels School. Na zijn werk als stafchef voor de Belgische regering trad Christophe in 2010 in dienst bij Sodexo, waar hij met succes verschillende grote programma’s en de ontwikkeling van nieuwe aanbiedingen beheerde. In de zomer van 2017 heeft Christophe bijgedragen aan de oprichting van Entegra Europe en momenteel leidt hij de lancering van onze activiteiten in heel Europa.

Frederic Leonard

Key Account Manager

Profiel

Volgend op zijn Hotel Management studies ging Frédéric gedurende 15 jaar aan de slag in de hotelwereld waarbij hij verschillende posities bekleedde, tot en met Hotel Manager. 4 jaar geleden begon hij zijn carrière bij Sodexo als Customer Relationship Manager voor de on-site activiteiten van het Corporate Service department, waarna hij eveneens support gaf aan de Sales en Operations teams bij het creëeren en implementeren van nieuwe catering concepten. Bij Entegra is Frédéric verantwoordelijk voor het management van de Key Accounts. Hij is de gepriviligieerde partner van onze klanten, dewelke hij de nodige steun verleent bij de ontwikkeling van hun activiteiten.

Hélène Gauthier

Director of Sales

Profiel

Hélène kwam bij Entegra Europe in december 2018. Na een carrière in het bedrijfsleven en oprichting van een evenementenbedrijf vervulde ze diensten met hoge toegevoegde waarde in Frankrijk en Tunesië. Zes jaar geleden koos ze voor de sector collectieve catering om de ontwikkeling van grote accounts te ondersteunen. Als lid van de Sodexo-groep sinds 2016 is Hélène verantwoordelijk voor het management en de commerciële ontwikkeling bij Entegra in Frankrijk, België en Nederland.

Beatrice Maugras

Procurement Manager Europe

Profiel

Béatrice is in november 2017 toegetreden tot Entegra Europe. Na afgestudeerd te zijn aan een Franse Food Engineer School, heeft ze haar carriere inmiddels in verschillende sourcing- en inkoopfuncties in de voedingsindustrie doorgebracht. Béatrice heeft gedurende 11 jaar gewerkt voor PICARD, de Franse retailleider in diepvriesproducten. Ze begon als aankoper voordat ze Global Sourcing Manager werd. De afgelopen drie jaar was Béatrice een freelance consultant in de voedingsindustrie in Azië, waar ze missies leidde van sourcing en kwaliteitscontroles. Béatrice is verantwoordelijk voor de aankoopactiviteiten van Entegra Europe en zij werkt nauw samen met de aankoopteams van de verschillende landen.

Maarten Loman

Procurement Manager België en Nederland

Profiel

Maarten, opgegroeid in België met Nederlands roots, vervoegde Entegra Europe in februari 2018 als Procurement Manager België en Nederland. Na het behalen van zijn Master in de Sociologie, leidde zijn 22-jarige carrière in de Foodservice hem langs groothandel (Java), Hospitality (Accor Hotels), Event catering (Horeto/gourmet Invent) en een aankoopgroepering (Bloc). Deze brede aankoopervaring helpt hem in zijn zoektocht naar de meest klantvriendelijke oplossingen op lange termijn.

Fabian Devroye

Category Buyer Benelux

Profiel

Fabian behaalde een Bachelor in Marketing & Managemet, optie Strategie en Business Plan aan de EHPEC in Brussel. Vervolgens werkte hij in verschillende organisaties als Category Assistant en trad hij in april 2019 toe tot het Entegra-team als Category Buyer.

Bertrand Röhl

Financieel Controller

Profiel

Afgestudeerd in economie en boekhoudkundige expertise, begon Bertrand zijn carrière in de Audit om in 2014 te vervolgen als junior controller bij  Sodexo in België. Sinds 2019 is hij werkzaam als financieel controller bij Entegra Europe.

Maikel Vande Velde

Account Manager

Profiel

Na zijn studies hotelmanagement is Maikel de hotelsector binnengestapt als kelner om daarna door te groeien als coördinator en kantoorverantwoordelijke van een uitzendbureau. Daarna werd hij verkoopsverantwoordelijke van Faculty Club. In 2014 wordt hij directeur van  2 Martin’s hotels in Leuven**** en Mechelen**** om daarna de opstart en opening te verzorgen van Martin’s Rentmeesterij in Bilzen, ten noorden van Luik. Maikel zal binnen het Entegra team de positie van accountmanager op zich nemen.

François Olyff

Account Manager

Profiel

Na zijn marketingstudies ging François 6 maanden aan de slag als stagiair in een Frans restaurant in de Alpen, alvorens zijn graad als chef te beginnen. Tegelijkertijd begon hij zijn carrière bij “Paul Pédault Benelux” (Spaasfoods sinds 2010), als een verkoopvertegenwoordiger. In de tussentijd begon François zijn eigen bedrijf als cateraar, meer bepaald als een “Chef à domicile”. Francois heeft in die jaren ook een bijzaak ontwikkeld als wijnadviseur.

Leslie Semet

Inkoop Analist

Profiel

Als afgestudeerde in hotelmanagement begon Leslie haar carrière bij Sodexo in 2009 als Cost Controller. Daarna werkte ze zowel in projectmanagement als databasebeheer. Leslie kwam begin 2019 bij Entegra Europe als Procurement Data Analyst.

plaatselijke Team