Ons Team

Christophe Hardy

General Manager - France, Belgium and Netherlands

Profiel

Christophe, van Belgische nationaliteit, heeft een Masters in Business van de Solvay Brussels School. Na zijn werk als stafchef voor de Belgische regering trad Christophe in 2010 in dienst bij Sodexo, waar hij met succes verschillende grote programma’s en de ontwikkeling van nieuwe aanbiedingen beheerde. In de zomer van 2017 heeft Christophe bijgedragen aan de oprichting van Entegra Europe en momenteel leidt hij de lancering van onze activiteiten in heel Europa.

Frederic Leonard

Director of Operations - Belgium & Netherlands

Profiel

Volgend op zijn Hotel Management studies ging Frédéric gedurende 15 jaar aan de slag in de hotelwereld waarbij hij verschillende posities bekleedde, tot en met Hotel Manager. 4 jaar geleden begon hij zijn carrière bij Sodexo als Customer Relationship Manager voor de on-site activiteiten van het Corporate Service department, waarna hij eveneens support gaf aan de Sales en Operations teams bij het creëeren en implementeren van nieuwe catering concepten. Bij Entegra is Frédéric verantwoordelijk voor het management van de Key Accounts. Hij is de gepriviligieerde partner van onze klanten, dewelke hij de nodige steun verleent bij de ontwikkeling van hun activiteiten.

Bertrand Röhl

Financieel Controller

Profiel

Afgestudeerd in economie en boekhoudkundige expertise, begon Bertrand zijn carrière in de Audit om in 2014 te vervolgen als junior controller bij  Sodexo in België. Sinds 2019 is hij werkzaam als financieel controller bij Entegra Europe.

Manh Hung Nguyen

Senior Analyst

Profiel

Na het behalen van een master degree in Engineering aan AgroParisTech School,  begon Hung zijn carrière als Productie  Engineer voor Bongrain Gérard, een kaasfabriek. Daarna trad hij in dienst  bij SB Audit als interne auditor en werkte gelijktijdig in het operationele veld. Een jaar later werd hij  Inkoop Analist en werd hij vier  jaar later benoemd tot Expert Inkoop Analist. In september 2019 is Hung toegetreden tot het Entegra team in Parijs als Senior Analist.

Nick de Perlaky

Hoofd Systemen, Processen & Ondersteuning

Profiel

Afgestudeerd aan de Universiteit van Birmingham in Engeland, trad Nick in dienst bij Entegra Europa in 2017, na gewerkt te hebben bij Aremark en Sodexo. Nick is verantwoordelijk voor het beheer en de implementatie  van  zowel interne – als externe IT-systemen om de ontwikkeling en groei van Entegra Europa te blijven ondersteunen.

Maarten Loman

Procurement Manager Belgium & Netherlands

Profiel

Maarten, opgegroeid in België met Nederlands roots, vervoegde Entegra Europe in februari 2018 als Procurement Manager België en Nederland. Na het behalen van zijn Master in de Sociologie, leidde zijn 22-jarige carrière in de Foodservice hem langs groothandel (Java), Hospitality (Accor Hotels), Event catering (Horeto/gourmet Invent) en een aankoopgroepering (Bloc). Deze brede aankoopervaring helpt hem in zijn zoektocht naar de meest klantvriendelijke oplossingen op lange termijn.

Fabian Devroye

Category Buyer Belgium & Netherlands

Profiel

Fabian behaalde een Bachelor in Marketing & Managemet, optie Strategie en Business Plan aan de EHPEC in Brussel. Vervolgens werkte hij in verschillende organisaties als Category Assistant en trad hij in april 2019 toe tot het Entegra-team als Category Buyer.

Maikel Vande Velde

Account Manager Belgium

Profiel

Na zijn studies hotelmanagement is Maikel de hotelsector binnengestapt als kelner om daarna door te groeien als coördinator en kantoorverantwoordelijke van een uitzendbureau. Daarna werd hij verkoopsverantwoordelijke van Faculty Club. In 2014 wordt hij directeur van  2 Martin’s hotels in Leuven**** en Mechelen**** om daarna de opstart en opening te verzorgen van Martin’s Rentmeesterij in Bilzen, ten noorden van Luik. Maikel zal binnen het Entegra team de positie van accountmanager op zich nemen.

François Olyff

Account Manager Belgium

Profiel

Na zijn marketingstudies ging François 6 maanden aan de slag als stagiair in een Frans restaurant in de Alpen, alvorens zijn graad als chef te beginnen. Tegelijkertijd begon hij zijn carrière bij “Paul Pédault Benelux” (Spaasfoods sinds 2010), als een verkoopvertegenwoordiger. In de tussentijd begon François zijn eigen bedrijf als cateraar, meer bepaald als een “Chef à domicile”. Francois heeft in die jaren ook een bijzaak ontwikkeld als wijnadviseur.

Bart Oudenhoven

Account Manager Netherlands

Profiel

Na het behalen van zijn diploma aan de Hoge Hotelschool in Den Haag, heeft Bart diverse operationele en leidinggevende functies vervuld binnen de gastvrijheidsindustrie in zowel binnen -als  buitenland. Zijn ervaring stelt hem in staat om de operationele en commerciële aspecten naadloos op elkaar te laten aansluiten. Bart is per 1 oktober jl. in dienst gekomen van Entegra als Accountmanager voor Nederland en zal in deze hoedanigheid voor onze klanten en leveranciers als aanspreekpunt en sparringpartner fungeren.

Leslie Semet

Inkoop Analist

Profiel

Als afgestudeerde in hotelmanagement begon Leslie haar carrière bij Sodexo in 2009 als Cost Controller. Daarna werkte ze zowel in projectmanagement als databasebeheer. Leslie kwam begin 2019 bij Entegra Europe als Procurement Data Analyst.

plaatselijke Team