Restaurants

Optimaliseer uw uitgaven en draag bij aan de tevredenheid van uw gasten.

Terwijl de horeca geleidelijk lijkt te herstellen van Covid-19, ondersteunen onze teams actief duizenden vooraanstaande hoteliers en cateringbedrijven bij de heropening. Of het nu gaat om het werken met de beste beschikbare leveranciers, het versnellen van uw herstel, het ondersteunen van het samenstellen van uw voedsel- en drankenaanbod of het inkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen, wij kunnen u helpen en ervoor zorgen dat u profiteert van:

INZET

Gemiddelde besparing van 10% ten opzichte van de open markt

Geen vaste kosten, we werken alleen op basis van kortingscommissies.

TRANSPARANTIE

Registreer u bij ons en profiteer volledig van de beste prijzen met de kwaliteit die u gewend bent. Onze data-analyse garanderen het beste winkelmandje met prijzen.

FLEXIBILITEIT

U kiest: een op maat gemaakte samenstelling van relevante leveranciers en producten, passend bij uw verwachtingen. Meer ondersteuning nodig? Profiteer van onze adviesdiensten om nog slimmer in te kopen in de toekomst.

GEBRUIKERSVRIENDELIJK

U behoudt de voordelen van een directe relatie met uw leveranciers; wij onderhandelen alles voor u.

EXPERTISE

We hebben een team van zeer vakbekwame professionals, van specialisten op het gebied van voedselinkoop tot voormalige keukenchefs, en we vertegenwoordigen de grootste totale uitgaven in de Europese horeca