Leisure

Optimaliseer uw uitgaven en draag bij aan de tevredenheid van uw gasten.

Van buitenactiviteiten tot sportcomplexen en vakantiehuizen, de vrijetijdsmarkt is continu in ontwikkeling en uitdagend. Daarom is het verstandig om enige ondersteuning te krijgen van een toegewijde partner die de behoeften van uw belanghebbenden, personeel en gasten begrijpt.

Entegra is die partner: om efficiënt in te kopen en expertise en ondersteuning te krijgen voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van:

INZET

Gegarandeerd besparingsniveau zichtbaar vanaf de eerste maand.

Geen aanbestedingskosten, we werken alleen op basis van kortingscommissies.

TRANSPARANTIE

Registreer u bij ons en profiteer volledig van de beste prijzen met de kwaliteit die u gewend bent. Onze data-analyse garanderen het beste winkelmandje met prijzen.

FLEXIBILITEIT

U kiest: een op maat gemaakte samenstelling van relevante leveranciers en producten, passend bij uw verwachtingen. Meer ondersteuning nodig? Profiteer van onze adviesdiensten om nog slimmer in te kopen in de toekomst.

GEBRUIKERSVRIENDELIJK

U behoudt de voordelen van een directe relatie met uw leveranciers; wij onderhandelen alles voor u.

EXPERTISE

We hebben een team van zeer vakbekwame professionals, van specialisten op het gebied van voedselinkoop tot voormalige keukenchefs, en we vertegenwoordigen de grootste totale uitgaven in de Europese horeca.