Ons Team

Bart-Jan Seelen

Business Development Manager

Profiel

Na zijn studie International University in Hospitality Managment (Hotelschool The Hague), Heeft Bart-Jan de afgelopen jaren zijn commerciële kennis verder ontwikkeld binnen de Horeca industrie. Na te hebben gewerkt bij Nestle, TravelBird & Compass Group, is Bart-Jan begin 2021 toegetreden tot het Entregra team als Business Development manager om de commerciële ontwikkeling voor Nederland te bevorderen.

Frederic Leonard

Managing Director Belgique & Pays-Bas

Profiel

Volgend op zijn Hotel Management studies ging Frédéric gedurende 15 jaar aan de slag in de hotelwereld waarbij hij verschillende posities bekleedde, tot en met Hotel Manager. 4 jaar geleden begon hij zijn carrière bij Sodexo als Customer Relationship Manager voor de on-site activiteiten van het Corporate Service department, waarna hij eveneens support gaf aan de Sales en Operations teams bij het creëeren en implementeren van nieuwe catering concepten. Bij Entegra is Frédéric verantwoordelijk voor het management van de Key Accounts. Hij is de gepriviligieerde partner van onze klanten, dewelke hij de nodige steun verleent bij de ontwikkeling van hun activiteiten.

Bertrand Röhl

Financieel Controller

Profiel

Afgestudeerd in economie en boekhoudkundige expertise, begon Bertrand zijn carrière in de Audit om in 2014 te vervolgen als junior controller bij  Sodexo in België. Sinds 2019 is hij werkzaam als financieel controller bij Entegra Europe.

Manh Hung Nguyen

Senior Analyst

Profiel

Na het behalen van een master degree in Engineering aan AgroParisTech School,  begon Hung zijn carrière als Productie  Engineer voor Bongrain Gérard, een kaasfabriek. Daarna trad hij in dienst  bij SB Audit als interne auditor en werkte gelijktijdig in het operationele veld. Een jaar later werd hij  Inkoop Analist en werd hij vier  jaar later benoemd tot Expert Inkoop Analist. In september 2019 is Hung toegetreden tot het Entegra team in Parijs als Senior Analist.

Nick de Perlaky

Hoofd Systemen, Processen & Ondersteuning

Profiel

Afgestudeerd aan de Universiteit van Birmingham in Engeland, trad Nick in dienst bij Entegra Europa in 2017, na gewerkt te hebben bij Aremark en Sodexo. Nick is verantwoordelijk voor het beheer en de implementatie  van  zowel interne – als externe IT-systemen om de ontwikkeling en groei van Entegra Europa te blijven ondersteunen.

Maarten Loman

Procurement Manager Belgium & Netherlands

Profiel

Maarten, opgegroeid in België met Nederlands roots, vervoegde Entegra Europe in februari 2018 als Procurement Manager België en Nederland. Na het behalen van zijn Master in de Sociologie, leidde zijn 22-jarige carrière in de Foodservice hem langs groothandel (Java), Hospitality (Accor Hotels), Event catering (Horeto/gourmet Invent) en een aankoopgroepering (Bloc). Deze brede aankoopervaring helpt hem in zijn zoektocht naar de meest klantvriendelijke oplossingen op lange termijn.

plaatselijke Team